16 October 2009

Keje...


Hall



Bilik jahit

Hari ini genap 2 minggu aku bekerja tapi baru hari ini aku dan hubby habis tepat jam 9 mlm. Sebelum ni kami buat kerja2 mopping,menyapu dan vacum setiap hari dan akhirnya akan lewat 15-30 min. Rupanya bos kata tak yah buat hari2 mopping tu...padanlah asyik lambat je. La ni oklah dah pandai sikit so mana2 bilik yang agak ok ,kami tinggal je...just clear the bin dan sapu.Tingkat 3 ada 4 bilik jahit dan 4 bilik lecturer, tingkat 2 pulak ada 3 bilik lecturer, bilik rehat utk student, bilik komputer dan 2 bilik serbaguna manakala tingkat 1 ada 3 dewan,1 bilik muzik, kitchen,bilik reception dan loby. Toilet lak ada 3 ...anyway toiletnya bersih...tak cam toilet kat Msia....Setakat ni alhamdulillah....bolehlah!!! Bos pun baik...

1 comment:

$$$ said...

Gr8 Blog! Gr8 Post!!! Check THIS too!!!